Platforma Komunikacyjna Krakowa

"Komunikacja miejska ma być dla ludzi, nigdy na odwrót"
Teraz jest 23 paź 2018, o 13:14

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 cze 2014, o 19:42 
Offline
Dyrektor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 7 mar 2014, o 13:22
Posty: 2816
Lokalizacja: Michałowice
adamp55kr napisał(a):
Fotka z budowy stanowiska ładowania
Obrazek
klik powiększa


Powiększa aż za bardzo, nie wiem czy tylko u mnie, ale na miniaturce lepiej widać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2014, o 10:17 
Offline
Dyrektor

Dołączył(a): 15 maja 2011, o 15:35
Posty: 1257
Lokalizacja: Bielsko-Biała
tomek_m napisał(a):
Powiększa aż za bardzo, nie wiem czy tylko u mnie, ale na miniaturce lepiej widać.

Strona jest wg mnie bardziej tragiczna od imageshack. Żeby przez tyle czasu nie wpadli na automatyczne zmniejszanie zdjęć dużej rozdzielczości?
Jednakże za niektóre zdjęcia pod względem dokumentacyjnym chwali się. :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2014, o 15:55 
Offline
Dyrektor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2011, o 19:08
Posty: 10374
Lokalizacja: Tereny Zapleszowskie
Ja osobiście preferuję postimage.org a jeśli mi zależy na tym by zdjęcie po jakimś czasie nie zostało usunięte to wrzucam na dropbox.com ;P


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2014, o 17:01 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 mar 2010, o 18:45
Posty: 2053
Lokalizacja: Kraków
Zanim wrzuci się zdjęcie na serwis hostingowy, można też zmniejszyć jego rozmiar w programie graficznym, przy okazji dokonując drobnej obróbki. ;)



Wydzieliłem posty do nowego tematu - jmod. jopek36


Ostatnio edytowano 2 cze 2014, o 17:18 przez Jopek36, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 cze 2014, o 17:07 
Offline
Dyrektor
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2011, o 19:08
Posty: 10374
Lokalizacja: Tereny Zapleszowskie
Tyle że nie każdemu się chce. Ja zazwyczaj wrzucam zdjęcia do programu dopiero jak potrzebuję je wykadrować bo główny obiekt jest gdzieś na uboczu.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL