Pewnie stoją wszystkie na lakierni bo z tego, co kojarzę to przyjechały w oryginalnych barwach.MarekB pisze:Przyjechały i są
W obu. 4 sztuki dla Bieńczyc i 5 sztuk na Wolę.Arsents pisze:Gdzie na Bieńczycach czy na Woli?
Moderator: Moderatorzy
Pewnie stoją wszystkie na lakierni bo z tego, co kojarzę to przyjechały w oryginalnych barwach.MarekB pisze:Przyjechały i są
W obu. 4 sztuki dla Bieńczyc i 5 sztuk na Wolę.Arsents pisze:Gdzie na Bieńczycach czy na Woli?

Lakierowaniem nie miał zająć się Solaris?Coffee pisze: Pewnie stoją wszystkie na lakierni bo z tego, co kojarzę to przyjechały w oryginalnych barwach.
To ostateczny podział?Coffee pisze: W obu. 4 sztuki dla Bieńczyc i 5 sztuk na Wolę.
No właśnie miały.Tancin pisze:A to nie miały do nas przyjechać już przemalowane?
Solaris jest tak zawalony zamówieniami, że pewnie lakiernia chodzi 24/7. MPK też może sobie je przemalować, a przy okazji może zarobią jakiś gratis.Jamnik pisze:Lakierowaniem nie miał zająć się Solaris?
W MPK potrafią się "ostateczne" rzeczy jeszcze 1000 razy zmienić, więc pewnie nie.Jamnik pisze:To ostateczny podział?
Ta, wincyj zarżniętych sztrucli, wincyj.kaktus32 pisze:Solaris będzie miał zapłacić za obsuwę w czasie to mam nadzieję, że w formie Białej Damy z Poznania i demówek hybrydowych SU12/18 IV.

Nie wiem czy cokolwiek, co zostało zwrócone przez przewoźnika po 4 latach eksploatacji można nazwać "w świetnym stanie". U12.9 są tego idealnym przykładem.kaktus32 pisze: A wspomniana poznańska Biała Dama #1800 z Aarau to hybryda w świetnym stanie, prawie tożsama z naszymi, więc jeśli pojęcia nie masz,
Nie, nie bronię. Racjonalnie próbuję wyjaśnić dlaczego wozy są spóźnione i dlaczego nie przemalowane. To, że Solaris dał ciała, to ja dobrze wiem.Jamnik pisze:Coffee, bez obrazy, ale już kolejny raz bronisz Solarisa.

Na jednej stronie z używanymi autobusami widnieją 2 oferty MB Citaro 2 z Austrii, rok 2014 za bagatela 650 tysięcy. Idealne dla MPK, układ drzwi 2-2-0. Też nazwiesz je struclami?Coffee pisze:Nie wiem czy cokolwiek, co zostało zwrócone przez przewoźnika po 4 latach eksploatacji można nazwać "w świetnym stanie". U12.9 są tego idealnym przykładem.
Z prawie półmilionowym przebiegiem... Zapewne tak.kaktus32 pisze:Na jednej stronie z używanymi autobusami widnieją 2 oferty MB Citaro 2 z Austrii, rok 2014 za bagatela 650 tysięcy. Idealne dla MPK, układ drzwi 2-2-0. Też nazwiesz je struclami?Coffee pisze:Nie wiem czy cokolwiek, co zostało zwrócone przez przewoźnika po 4 latach eksploatacji można nazwać "w świetnym stanie". U12.9 są tego idealnym przykładem.

1-2-0tomek_m pisze:Jaki układ drzwi mają te hybrydy?
Chyba chodziło o to czy już jakiś z naszej lakierni wylazł?MarekB pisze:Nie, wszystkie będą malowane u nas z powodu zawalenia lakierni w SB&C.